Domovoj Proška – Gel za KUĆNE MRAVE

350,00 din sa PDV-om

Domovoj Proška – Gel za KUĆNE MRAVE – jedan je od najpopularnijih insekat gelova, koji uspešno koriste u istrebljenju mrava iz stana ili kuća. To savršeno odgovara za rešavanje domaćih crvenih i crnih mrava. Dostupan je u obliku gela u specijalnom špricu za nanošenje sa kapacitetom od 30 ml.

Na lageru

Šifra proizvoda: b17 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Preparat se sastoji od aktivnog sastojka – Fipronil – 0.05% (direktno deluje na insekte, uzrokujući njihovu smrt), stabilizatore, a mamac koji privlači mrave ka sebi. On ima karakterističan miris za ta sredstava, tako da će njegova primena biti potpuno nevidljiva i neće vas uznemiravati.

Gel DOMOVOJ stupa na snagu odmah, ali nakon 1-2 dana, tokom kog perioda KUĆNI MRAVI koji su uspeli da se vrate u koloniju odnose sa sobom gel koji dovodi do infekcije i uništenja cele kolonije.

Ako je potrebno, preparat se može koristiti uzastopno, ali ne ranije od mesec dana nakon njehove prethodne upotrebe. Činjenica je da je preparat aktivan sa visokom efikasnošću više od 2,5-3 meseci.

Kako se primenjuje:

Domovoj Proška – Gel za KUĆNE MRAVE se primenjuje kao isprekidana linija (na svakih 5-8 cm) u staništa mrava i takozvanih „staze“ – to su mesta gde često imaju prenos hrane iz kuhinje u gnezdo.

Savet: da bi se izbeglo prljanje tepiha, plocica, parketa ili laminata, gel se može primeniti na parčetu papira. Ovakav način primjene ne smanjuje efikasnost preparata .

Kapacitet 30 ml je dovoljno za tretiranije u prostorije ukupne površine od 50 kvadratnih metara.

Pre upotrebe Domovoj Proška – Gel za KUĆNE MRAVE pažljivo pročitajte ova uputstva i ne tretirajte preparat na sluzokožu ili kožu. Tretman je najbolje raditi sa gumenim rukavicama, a za tim operite ruke sapunom i vodom.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Domovoj Proška – Gel za KUĆNE MRAVE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: b17
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu