Domovoj briket protiv glodara 100 g

250,00 din sa PDV-om

Spreman za upotrebu, mamac za glodare u formi mekog briketa od testa sa sirom u crvenoj ili plavoj boji

Brisanje
Šifra proizvoda:   Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Sredstvo je amenjeno za uništavanje sivih, crnih i vodenih pacova i miševa na objektima različitih kategorija: stambenih i nestambenih zgrada, podzemnih objekata, kao i na pomoćnim prostorijama organizacija za osoblje i hranu.

Stopa potrošnje sredstava za sive i crne pacove u sobi je od 2 do 10 g/m², za vodene pacove unutra i napolju od 0,75 do 1 kg/ha, miševi u zatvorenom prostoru od 1 do 5 g/m².

Karakteristike: Briket je dizajniran da ubije pacove (sive, crne i vodene), kao i miševe. Smrt za pacove nastupa nakon 5-11 dana, za miševe nakon 4-7 dana. Glodari će pojesti otrovan mamac (briket) čak i kad imaju i drugu hranu, ovo osigurava 100% efikasnost. Ne kvasiti. Ne buđa. Jednostavan za upotrebu. Ne akumulira mirise.

Obezbeduje potpunu eliminaciju celokupnog lokalnog stanovništva glodara, uključujući i otporne vrste. Ne izazivaju sumnju kod glodara. Mamci se postavljaju na lokacijama gde su tragovi života glodara (ugriza, izmeta), na mestima gde se kreću duž zidova, pregrada.
Upotreba: 30-50g mamca je potrebno za pacove i 10-20g za miševe. Rastojanje između tačaka postavljanja mamca je 2-15m u zavisnosti od broja glodara. Mamci za miševe postavljaju se češće nego za pacove. Stanje mamca se ispituje prvih 1-2 dana nakon postavljanja, a zatim u intervalima od 1 nedelje. Pojedeni delovi zamenjuju se novim. Preostale netaknute mamce, koji stoje više od nedelju dana, prebaciti na druga mesta koja glodari često posećuju. Pokvarani mamac zamenite novim.

Iizaziva mumifikaciju tela životinja nakon njegove smrti. Naravno, nijedan miris trupa ne čujete

Aktivna supstanca: 0.005% Bromadiolon.
Resenje MP I ZŽS broj: 532-01-345/2016-19 od 10.06.2016 g.

Dodatne informacije

Težina  
Izbor ukusa:

Karamela, Riba, Sir, Meso

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Domovoj briket protiv glodara 100 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu