White Ultra Water Flosser Model WP 100

13.300,00 din sa PDV-om

Waterpik®Ultra Water Flosser je napredni oralni tuš za ispiranje oralne sluzokože i površine zuba. Predstavlja jednostavan i efikasan put do očuvanja zdravlja zuba i usne duplje. Stomatolozi preporučuju Waterpik® za čišćenje teško dostupnih površina zuba.

Opis

Prednosti Waterpik® Ultra Water Flosser oralnog tuša

Waterpik®Ultra Water Flosser je napredni oralni tuš za ispiranje oralne sluzokože i površine zuba. Predstavlja jednostavan i efikasan put do očuvanja zdravlja zuba i usne duplje. Stomatolozi preporučuju Waterpik® za čišćenje teško dostupnih površina zuba kao oralni tuš broj jedan na svetskom tržištu.

Waterpik®Ultra Water Flosser je vrhunski oralni tuš koji uklanja bakterije i nečistoće duboko između zuba i ispod linije desni. Uređaj  je jednostavan za rukovanje i namenjen za kućnu upotrebu. Waterpik® napredni oralni tuš sadrži 6 različitih cevčica za ispiranje.

Dokazano je klinički da je Waterpik® oralni tuš, u kombinacij sa pranjem zuba četkicom, 3 puta efikasniji od zubnog konca ili čak 5 puta u odnosu na pranje samo četkicom. Lako se prilagođava svakom korisniku i preporučljiv je u svakodnevnoj oralnoj nezi.

Klinički je potvrđeno da je naročito pogodan za:

  • tretiranje zubnog plaka – za 3 sekunde uklanja 99,99% plaka sa tretiranog područja;
  • stimulaciju cirkulacije i održavanje zdravlja desni – desni su zdravije za samo 14dana;
  • korisnike sa zubnim implantima, mostovima, krunicama i fasetama;
  • korisnike sa fiksnim ili drugim protezama.

Dodatne informacije

Težina 1.50 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: wp100
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu