Carell maramice za kupanje 8 kom

250,00 din sa PDV-om

Jednostavno rešenje za kupanje u jednom koraku. Dermatološki testirane. Bez potrebe za ispiranjem. Čiste i neguju kožu. Bez alkohola, lanolina i parabena.

Na lageru

Šifra proizvoda: CBB8 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Carell maramice za kupanje su dizajnirane kao jednostavno rešenje bez potrebe za ispiranjem za čišćenje i negu kože u jednom koraku.

Vrlo su praktične s obzirom da zamenjuju tradicionalni metod kupanja koji zahteva sapun, vodu, peškir, lavor i kremu za negu; višestruko su isplative u smislu smanjenih troškova klasičnog pranja i velike uštede u vremenu medicinskog osoblja.

Maramice su velikih dimenzija, mekane i dizajnirane da se koriste na sledećim delovima tela: lice, vrat, grudi, leva i desna ruka, leđa, leva i desna noga i intimni delovi.

Pakovanje od 8 maramica je idealno za detaljno kupanje celog tela. Mogu se koristiti nezagrejane ili kao topla kupka u zimskim mesecima za prijatniji užitak kupanja. Zagrejati pakovanje u mikrotalasnoj pećnici 15 sekundi (750 W).

Maramice su dermatološki testirane, bez alkohola i lanolina, sadrže pH neutralnu formulu sa aloe verom i dodatnim ovlaživačima za zdravu i negovanu kožu.

Pakovanje: 8 komada

Dodatne informacije

Težina 0.20 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: CBB8
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu