ProStor®- Sinbiotski dodatak ishrani (probiotici i prebiotici) za uvećanje produktivnosti životinja

1.698,00 din sa PDV-om

ProStor® je sinbiotski dodatak ishrani (probiotiсi i prebiotiсi) za biološku zaštitu organizma, uvećanja produktivnosti životinja, ptica i riba, posredstvom poboljšanja konverzije hrane, stimulacije metaboličkih i imunih procesa u organizmu.

Nema na lageru

Opis

ProStor® je sinbiotski dodatak ishrani (probiotiсi i prebiotiсi) za biološku zaštitu organizma, uvećanja produktivnosti životinja, ptica i riba, posredstvom poboljšanja konverzije hrane, stimulacije metaboličkih i imunih procesa u organizmu.

ProStor® se proizvodi po jedinstvenoj biotehnologiji; sadrži žive kulture imobilisane na fitosorbente i produkte njihovog metabolizma – skup najvažnijih fermenata i druge biološki aktivne supstance. Žive ćelije probiotika zaštićene su pektinskim kompleksom, i zbog toga praktično ne trpe negativan uticaj kisele sredine želuca i visoke temperature granulacije hrane za životinje.

Sastav ProStor®: bakterije probiotici, prebiotiсi, kompleks fermenata, lekovite trave.

Delovanje ProStor®:

Stimuliše varenje vlakana, proteina, polisaharaida, neutrališe toksine, potiskuje patogenu mikrofloru, poboljšava razmenu materija, motoriku i sekretornu funkciju sistema organa za varenje.
Stimuliše imunitet, povećava očuvanost grla stoke.
Poboljšava konverziju hrane.
Značajno uvećava produktivnost živine, svinja, teladi, krava i ribe.
ProStor® izdržava visoku temperaturu proizvodnje granulirane hrane, može da se koristi sa svim standardnim dodacima ishrani i preparatima koji se koriste u živinarstvu i stočarstvu, a može se upotrebljavati kako u hrani, tako i u sastavu premiksa i koncentrata.

Vrsta životinja Uobičajena količina ProStor®, kg/t hrane

Prasad, svinje 0,5

Brojleri 0,5

Koke nosilje 0,5

Telad, krave 1,0

Riba 1.0-2,0

Mnogobrojna proizvodna ispitivanja su dokazala da ekonomski efekat primene dodatka ProStor® mnogo puta premašuje rashode za njegovu nabavku.

Pakovanje – džak 1 kg.

Proizvodnja: Rusija.

Dodatne informacije

Težina 22 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “ProStor®- Sinbiotski dodatak ishrani (probiotici i prebiotici) za uvećanje produktivnosti životinja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ii5
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu