Femisan B menopauza 30 ml

840,00 din sa PDV-om

Svojim kompleksnim sastavom zasnovanom na lekovitom bilju, ne otklanja samo probleme menopauze, već deluje preventivno protiv bolesti i dovodi do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja ukoliko je bolest već bila prisutna.

Opis

Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz propratnih pojava koje su uglavnom neugodne. Ovi problemi mogu trajati kratko, par meseci, ali ponekad mogu trajati čak i nekoliko godina. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova (arterioskleroza) i proređenja kostiju (osteoporoza).

FEMISAN B svojim kompleksnim sastavom zasnovanom na lekovitom bilju, ne otklanja samo probleme menopauze, već deluje preventivno protiv gore navedenih bolesti i dovodi do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja ukoliko je bolest već bila prisutna. FEMISAN B deluje povoljno na zglobove, kosti, krvne sudove. Usporavaju se degenerativni procesi, destrukcija tkiva, usporava starenje i razvoj arterioskleroze, osteoporoze kao i senilnosti.

Upotrebom FEMISANA B smanjuje se preosetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote. Pojačanom diurezom dolazi do regulacije cirkulacionih problema, smanjuje se rizik od moždanog udara i preventivno deluje protiv srčanih oboljenja. Produžena ginekološka krvarenja smiruju se prisustvom ahileina.

Sastav: Melissae folium, Millefolii herba, Calendulae flos.

Pakovanje: 30ml

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs18114
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu