Equigal biljne kapi 30 ml

624,00 din sa PDV-om

EQUIGAL kapi deluju povoljno na sistem organa za varenje, olakšavaju varenje i odstranjuje gasove.

Opis

  • NADUTOST STOMAKA
  • LOŠE VARENJE
  • OPSTIPACIJA(ZATVOR)
  • ZADRŽAVANJE VODE U ORGANIZMU
  • PREKOMERNI KILOGRAMI
  • CELULIT

EQUIGAL kapi deluju povoljno na sistem organa za varenje, olakšavaju varenje i odstranjuje gasove. Često se koristi kod lečenja katara želudca i upale debelog creva. Čak i dužom upotrebom ne nadražuje sluznicu creva, može se primenjivati kod teškoće u crevima, tromosti debelog creva kao i kod smanjene peristaltike, oštećenja jetre, zastoja izlučivanja žuči i upale žučne kese. Primenjuje se kod zadržavanja vode u organizmu, tako što podstiče drenažu a pritom deluje i inhibitorno na osećaj gladi.

Poboljšava izbacivanje viška tečnosti i razmenu materija u organizmu. EQUIGAL eliminiše otrovne metabolite koje stvara opterećen i gojazan organizam. EQUIGAL stimuliše creva, funkcije jetre, žuči, slezine i pankreasa, eliminiše grčeve i nadimanja, sprečava proces truljenja. Ovo ga čini posebno delotvornim kod problema sa celulitom koji najčešće nastaje kao posledica poremećaja u radu bubrega, jetre, creva, neadekvatne ishrane i nedovoljnog kretanja. Pojačana razmena materija i izbacivanje viška tečnosti pospešuje eliminaciju nastalih vodeno vazdušastih jastučića ispod površine kože.

Sastav: Equiseti herba, Angelicae radix, Frangule cortex, Galii herba, Calami rhizoma.

Pakovanje: 30ml

Dodatne informacije

Težina 0.00 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs34096
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu