Active Hydrogen

705,00 din sa PDV-om

AQUA ACTIVE KREMA je prirodan proizvod za spoljašnju upotrebu, koji redovnom preporučenom primenom pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja.

Opis

AQUA ACTIVE GEL je prirodan proizvod za spoljašnju upotrebu, koji redovnom preporučenom primenom pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja.

Naučne studije potvrdile su da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja, ili teškog fizičkog rada.

Potvrđeno je i da molekularni vodonik može imati snažan efekat u zaustavljanju procesa starenja kože i eliminisanja znakova starenja. Poznato je i njegovo blagotvorno dejstvo kod bolnih stanja uzrokovanih proširenim venama, kao i kod bolesnika koji pate od dekubita.

AQUA ACTIVE KREMA je dvokomponentni proizvod koji se upotrebljava sjedinjavanjem vodonika u praškastom stanju i gela na bazi vode u kojem se vodonik rastvara. U takvom rastvoru, koji usled reakcije vodonika sa vodom, postaje super-zasićen nano mehurićima molekularnog vodonika, ovaj antioksidans dobija svoj puni potencijal. Taj potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika da lako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše samo štetne slobodne radikale.

AQUA ACTIVE KREMA – super-zasićen rastvor nano mehurića molekularnog vodonika, je alkani (bazni) rastvor čija je pH vrednosti do 8,5 pH. Time doprinosi uspostavljanju alkalne ravnoteže organizma, odnosno ublažavanju i eliminaciji štetnog dejstva prekomernog stvaranja slobodnih radikala:

  • Regeneriše i revitalizuje tkiva
  • Znatno smanjuje ili zaustavlja upalne procese
  • Ublažava i dovodi do prestanka bolova
  • Smanjuje i uklanja otoke i modrice
  • Povećava fizičke sposobnosti uz znatno smanjenje lučenja mlečne kiseline u mišićima
  • Ubrzava oporavak posle sportskih povreda
  • Smanjuje bore i povećava elastičnost kože.

Pakovanje: tuba 50ml

Dodatne informacije

Težina 0.20 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 8607000094309
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu