Dopuna za električni aparat sa tečnošću protiv komaraca 45 noći BIO-Family

350,00 din sa PDV-om

Proizvod se koristi za zaštitu od komaraca u domaćinstvima. Za ovaj proizvod je neophodan električni aparat.

Na lageru

Opis

Proizvod se koristi za zaštitu od komaraca u domaćinstvima. Za ovaj proizvod je neophodan električni aparat. Zatvarač se odvrne i boca umetne u predviđeni prostor na aparatu. Aparat se uključi u struju (220V) tako da boca bude u vertikalnom položaju. Pri zagrevanju grejne površine na 130-160◦C dolazi do oslobađanja isparenja koja ubijaju komarce.

U toku upotrebe biocidnog priozvoda zaštiti hranu, piće i hranu za životinje. Pre upotrebe ukloniti ili prekriti terarijume, kaveze za životinje, akvarijume i isključiti vazdušni filter na akvarijumu.

Proizvod se koristi po potrebi. Prvi uginuli komarci primećuju su nakon 2-3 minuta, uginuće komaraca nastupa nakon 5-7 minuta a potpuno u roku od 10-11 minuta.

Pri upotrebi biocodnog proizvoda u trajanju do 30 minuta, štiti od komaraca prostor od 16m2 (40m3). Zaštitu pruža čak i pri otvorenim prozorima. U slučaju najezde komaraca, postupak se može ponoviti.

Aparat i dopunu sa tečnošću za aparat, zaštiti van domašaja dece, kućnih ljubimaca, izbegavati kontakt sa hranom, pićem i hranom za životinje. Prostoriju redovno provetravati.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Dopuna za električni aparat sa tečnošću protiv komaraca 45 noći BIO-Family”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: b4
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu