Domovoj SET Aparat + tečnost BIO Famili za električni aparat protiv komaraca

650,00 din sa PDV-om

Proizvod se koristi za zaštitu od komaraca u domaćinstvima.Za ovaj proizvod je neophodan električni aparat.

Na lageru

Opis

Uputstvo za upotrebu biocidnog proizvoda:

Proizvod se koristi za zaštitu od komaraca u domaćinstvima.Za ovaj proizvod je neophodan električni aparat. Zatvarač se odvrne i boca umetne u predviđeni prostor na aparatu. Aparat se uključi u struju (220V) tako da boca bude u vertikalnom položaju. Pri zagrevanju grejne površine na 130-160◦C dolazi do oslobađanja isparenja koja ubijaju komarce.

U toku upotrebe biocidnog priozvoda zaštiti hranu, piće i hranu za životinje. Pre upotrebe ukloniti ili prekriti terarijume, kaveze za životinje, akvarijume i isključiti vazdušni filter na akvarijumu.

Proizvod se koristi po potrebi. Prvi uginuli komarci primećuju su nakon 2-3 minuta, uginuće komaraca nastupa nakon 5-7 minuta a potpuno u roku od 10-11 minuta.

Pri upotrebi biocodnog proizvoda u trajanju do 30 minuta, štiti od komaraca prostor od 16m2 (40m3). Zaštitu pruža čak i pri otvorenim prozorima. U slučaju najezde komaraca, postupak se može ponoviti.

Aparat i dopunu sa tečnošću za aparat, zaštiti van domašaja dece, kućnih ljubimaca, izbegavati kontakt sa hranom, pićem i hranom za životinje. Prostoriju redovno provetravati.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Domovoj SET Aparat + tečnost BIO Famili za električni aparat protiv komaraca”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: b10
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu