Disan kapi 200 ml

1.260,00 din sa PDV-om

Disan formula se sastoji od 8 standardnizovanih biljnih komponenti visokog kvaliteta sa dodatkom čistog meda i vitamina C.

Opis

DISAJNE PROBLEME OTPIŠI – SLOBODNO DIŠI !
DISAN POMAŽE SANIRANJE TEGOBA DISAJNIH PUTEVA

Disan olakšava iskašljavanje izazvano pušenjem.
Istraživanja govore da preko polovine stanovnista aktivno puši ili su pušili tokom života. Iako znamo koliko je pušenje štetno po zdravlje teško se odričemo loših navika, ali mnoge tegobe koje nastaju kao posledica dugotrajnog pušenja možemo ublažiti upotrebom Disana.

Disan smiruje nadraženu sluzokožu grla i ždrela kod upale grla.
Tečni ekstrakt bokvice i mentol svojim antiinflamatornim, sekretolitičkim i antibakterijskim dejstvom smiruju hronični kašalj i upalne procese na sluzokoži grla i ždrela.

Disan olakšava disanje astmatičarima.

DISAN PODIŽE IMUNITET CELOKUPNOG ORGANIZMA
Ekstrakt ehinacee je imunostimulans koji rešava problem pada imuniteta. Koren maslačka poboljšava razmenu materija u organizmu i zajedno sa koprivom utiče na čišćenje organizma od toksina i slobodnih radikala. Vitamin C pojačava profilaksu i smiruje infekcije.
DISAN POBOLJŠAVA LOŠU PERIFERNU CIRKULACIJU.
Udruženim dejstvom grupe biljaka koje sačinjavaju DISAN-u regulišu se cirkulacija i mikrocirkulacija u svim unutrašnjim organima, jača srce i usporava nastanak arterioskleroze.

SASTAV: Herba matičnjak (Melissa officinalis), Herba bela Imela (Viscum album), koren maslačka (Taraxacum officinale), Herba Angelika (Angelica archangelica) Herba veronika (Veronica officinalis), list bokvice (Plantago lanceolata), list koprive (Urtica dioica), herba ehinacea (Echinacea purpurea), med, vitamin C

PAKOVANJE: 200ml

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs18138
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu