CaliVita Culevit (180 tableta) vitamini i aminokiseline

7.972,00 din sa PDV-om

Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije.

Na lageru

Opis

Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. Culevit može da pomogne u prevenciji i tretmanu nekontrolisanog deljenja ćelija, a takođe je koristan i kao podrška odbrambenom mehanizmu tela u odbrani od kancera.

Upotreba:

3-5 x 2 tablete dnevno

KOME PREPORUČUJEMO?
U cilju potpomaganja regeneracije tela
Tokom perioda oporavka nakon operacija, povreda i ozbiljnih bolesti
U slučaju kancera, kao suplement propisanoj terapiji, uz saglasnost lekara

SASTAV:

35mgVitamin C
1mgVitamin B6 (piridoksin)
0.8mgVitamin B2
0.08mgBiotin
78.39mgArginin
33.04mgFenilalanin
31.03mgHistidin
29.84mgMetjonin
15.32mgTriptofan
23.47mgJabučna kiselina
2.26mgAdenin
PAŽNJA!
Pažnja! U slučaju alergije na bilo koji od aktivnih sastojaka i aditiva, ne upotrebljavati ovaj proizvod! Nije preporučljiv za osobe obolele od fenilkenoturije zbog toga što sadrži fenilalanin. Ne preporučuje se pacijentima kojima je neophodna dijaliza (tretman bubrega) i onima koji pate od poremećaja funkcije jetre. Ukoliko patite od kanceroznog tumora koji izaziva produkciju serotonina, upotreba ovog preparata nije preporučljiva! U slučaju postojeće i poznate ozbiljne poremećenosti funkcije jetre i bubrega, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. U slučaju čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, upotreba Culevit tableta iziskuje posebnu pažnju.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “CaliVita Culevit (180 tableta) vitamini i aminokiseline”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-cul
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu