BioLiver kapi za holesterol i masnu jetru

1.250,00 din sa PDV-om

Najbolji prirodni preparat za smanjenje visokog holesterola i triglecirida, za čišćenje masne jetre, kontrolu šećera i insulina. BioLiver kapi čiste jetru i normalizuju njen rad, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, koriste se kao biljni lek za ciste u jetri.

Na lageru

Opis

Biljne kapi za holesterol i trigleciride – tinktura za jetru i visok sadržaj masti u krvi
BioLiver biljne kapi za holesterol i trigleciride, insulinsku rezistenciju, visok sadržaj masti u krvi i za regeneraciju masne jetre

BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju – biljni lek za kontrolu apetita. Osim svojstva da kapi za holesterol i trigleciride smanjuju holesterol, one smanjuju i šećer i insulin, regulišu i rad enzima jetre, stimulišu žuč, pomažu kod revitalizacije jetre, potpomaže rad pankreasa i žuči, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, služe kao prirodni lek za ciste u jetri jer ih smanjuju. Osim što su prevashodno biljne kapi za skidanje holesterola koriste se i kao prirodni lek za masnu jetru i biljni lek za insulinsku rezistenciju.

BioLiver je jedini prirodni preparat za insulinsku rezistenciju koji deluje na smanjenje gladi i apetita kod normalnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju metabolički sindrom i predijabetično stanje. Ovo su biljne kapi koje regulišu insulin i šećer u krvi smanjući anksioznost i stalnu glad i potrebu za slatkim kod običnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju insulinsku rezistenciju. Zato su idealno prirodno sredstvo za dijetu i mršavljanje.

Lekovite biljke koje ulaze u formulu BioLivera su: Artičoka, Kantarion, Petrovac, Neven, Pitoma nana, Hajdučka trava i Maslačak.

Cholesterol ili holesterol, holesterin, je jednohidroksilni nezasićeni sekundarni alkohol koji u svom molekulu sadrži ciklopentanoperhidrofenantrenski ciklus. Ovakvi alkoholi se nazivaju steroli. Holesterol je najbogatije zastupljen sterol u ljudskim tkivima i telesnim tečnostima. Holesterol u plazimi odraslog čoveka iznosi 140-250 mg/100 ml. Od ovog ukupnog 65-75% je esterifikovan, a 25-35% slobodan holesterol. Kod dece je holesterol znatno niži nego u odraslih. Koncentracija holesterola u odraslih izražena jedinicama SI iznosi 3,36-6,46 mmol/litar.

Hypercholesterolaemia je povećanje holesterola u plazmi. Povišeni holesterol je stanje krvi u kome su povećane masnoće u krvi, takozvani dobri i loš holesterol – HDL i LDL holesterol su povišeni i prelaze granična stanja. Granice za masnoće u krvi su:

– 1,6 mmol/l za dobar HDL holesterol

– 3,4 mmol/l za loš LDL holesterol

– manje od 1,70 mmol/l za trigliceride

– 5,2mmol/l – ukupan nivo za zbir HDL + LDL holesterola

Visoke masnoće u krvi nastaju usled loše ishrane i stresa, te usled metaboličkih oboljenja, najčešće oboljenja jetre. Gojazne osobe u većini slučajeva imaju povišen holesterol, ali se poremećaj masti javlja i kod mršavih osoba, posebno povećani trigleciridi. Simptomi povišenog holesterola su masna jetra koja se dijagnostikuje na ultrazvuku, masni čvorići ispod kože, žute beonjače, pojava aterioskleroze i suženja protoka krvi kroz kapilare, zamašćeni unutrašnji organi i na kraju krajeva stanje masnoća u krvi prikazuje Lipidogram – biohemijski test koji pokazuje nivo holesterola u krvi.

Posledice visokog holesterola su kardiovaskularne smetnje, oboljenja unutrašnjih organa, pre svega jetre, srca, gušterače, mozga. Visoke masnoće u krvi se mogu javiti i usled nekih bolesti, jakih lekova i promene unutrašnje biohemije. Zbog toga smo na osnovu mudrosti tradicije i znanja nauke stvorili biljne kapi za skidanje holesterola.

Prirodni lekovi za visok holesterol, trigleciride i visoke masnoće u krvi su: vegetarijanska dijeta bez mnogo šećera, makrobiotička ishrana, post, beli luk, crni luk, artičoka, pelin, lincura, kopriva, jabukovo sirće, integralna brašna, limun, hladno cedjena biljna ulja. Ipak, razmatrajući koji se svi prirodni lekovi za visok holestrol pominju, po nama najbolji prirodni lek za visoke masnoće u krvi je dijetalna i izbalansirana ishrana uz redovan post. Naše biljne kapi za holesterol i trigleciride će pomoći da se proces ozdravljena ubrza i da se brzo stanje krvi dovede u red.

Tradicionalni narodni lek za visok holesterol koji se u narodu stalno koristi je razblaženo jabukovo sirće sa medom. Medjutim, jabukovo sirće kao lek za visoke masnoće ne deluje dubinski na uzrok problema, ono samo trenutno uklanja višak masnoća u krvi na dnevnom nivou ali ne deluje na uzrok nastanka visokog holesterola, zbog čega su naše kapi za holesterol mnogo bolji izbor za pacijenta. Takodje, jabukovo sirće može dužom upotrebom da izazove gastritis i osetljivost crevnog trakta, kao i dizanje ph faktora krvi usled čega se gubi kalcijum iz kostiju, što naše kapi za trigleciride ne izazivaju.

BioLiver kapi deluju na
: visoke trigleciride, visok nivo lošeg holesterola, na smanjenje ukupnih masnoća, na visok nivo šećera i insulina u krvi, deluju regenerativno na jetru, stimulišu rad jetre i žuči, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, smanjuju ciste na jetri, čiste masnu jetru …

Na pitanje kako da se izleči visok holesterol u krvi i povišeni trigleciridi, postoje dva odgovora: medicinska terapija i terapija na biljnoj osnovi. U prvom slučaju, terapija za holesterol podrazumeva dijetalnu ishranu i upotrebu sintetičkih lekova za holesterol. Lek za povišene masnoće u krvi deluje simptomatski, smanjuje nivo masnoća u krvi dok se god pije ali ne lek za visoke masnoće ne leči uzrok nastanka poremećaja masti u krvi. Otuda je nastala ogromna farmaceutska industrija koja prodaje lek za povišene masnoće u krvi, lek za skidanje holesterola koji samo stalnom upotrebom održava normalan nivo masti krvi. Naše BioLiver biljne kapi za holesterol i trigleciride, naprotiv, deluju kao prirodni lek za holesterol, i uz dijetu bez masnoća i šećera su izvrsna terapija za holesterol na biljnoj osnovi.

Uz to, deluju kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju što je fantastična stvar za sve one koji imaju predijabetično stanje, jer uz kapi mogu lakše da smršaju. U svetu ne postoji pouzdan biljni lek za rezistenciju insulina osim ovih kapi.

BioLiver kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (Glukofaži, Glukomini, Statini, Ezetimibi, Fibrati, Inaktivatori žučne kiseline) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Preporučena upotreba proizvoda: Rastvoriti 60 kapi (oko 3 ml) u 200 ml vode i popiti, 4 puta dnevno, uvek pre ili između obroka.

Iskustvo korisnika je pokazalo da kapi efikasno deluju i u znatno manjoj dozi od 30 kapi koje se razmute u čaši vode od 200 ml i popiju 3 puta dnevno pre jela.

Posebna upozorenja.
Proizvod nije namenjen osobama sa hepatitisom, opstrukcijom žučnih puteva, kamenom u žučnoj kesici ili bilo kojim drugim oboljenjem vezanim za žučne puteve. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Asteraceae (npr. ambrozija i druge)! Primena kod trudnica, dojilja i osoba mlađih od 18 godina se ne preporučuje.

Zbog mogućih interakcija sa drugim lekovima, osobe koje primaju bilo kakvu terapiju treba da se, pre početka primene proizvoda BioLiver, o tome posavetuju sa svojim lekarom.

Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu sunčevu svetlost. Primenu proizvoda može da prati hiperaciditet ili gastrointestinalni diskomfor. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice:
100 ml

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “BioLiver kapi za holesterol i masnu jetru”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pd02
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu