BioHemor kapi za hemoroide

1.250,00 din sa PDV-om

Biljne kapi za hemoroide i uvećane šuljeve koji krvare

Ubedljivo najbolji preparat za hemoroide koji krvare jer brzo zaustavlja krvarenje i ne dopušta da pucaju šuljevi. Jača krvne sudove, smiruje upaljene hemoroide, čisti zastoje i trombove u hemoroidalnoj regiji. Koristi se za unutrašnje i spoljašnje hemoroide.

Na lageru

Šifra proizvoda: pd07 Kategorije: , , Oznake: , , , , ,

Opis

Izvanredan prirodni lek za krvarenje hemoroida i šuljeva. Sjajne biljne kapi za hemoroide koje vremenom smanjuju uvećane hemoroide, razbijaju tromb i sprečavaju krvarenje iz hemoroida.

BioHemor biljne kapi za hemoroide su tinktura za šuljeve koja je namenjena za rešavanje akutnih stanja i najtipičnijih hemoroidalnih simptoma bolesti, to jest za lečenje hemoroida prirodnim putem. U ovom slučaju je u pitanju narodni lek za uvećane hemoroide koji krvare i kapi za hemoroide koje su namenjene svima onima koji pate od hemoroidalne bolesti i imaju problema sa uvećanim hemoroidima, bilo da su unutrašnji ili spoljašnji šuljevi.

Stvorili smo BioHemor biljne kapi za hemoroide (stari naziv za kapi je bio BioHemorrhoids kapi koji je izmenjen) sa idejom da pacijentima ponudimo jeftino i prirodno rešenje za hemoroide koji krvare i koji su uvećani ali ne toliko da su stigli do IV stadijuma kada je samo operacija konačno rešenje. Ukoliko imate uvećane hemoroide, ovo je idealan prirodni lek za šuljeve. Kontinuiranom upotrebom Priroda na Dar biljne kapi za hemoroide razbijaju trombove u venama hemoroida, zaustavljaju krvarenja i smanjuju uvećanje vene. Naše biljne kapi za hemoroide su prirodna zamena za sintetičke lekove za hemoroide.

Naše kapi i prirodni lek za hemoroide koji krvare je baziran na dejstvu lekovite biljke Rusomače da zaustavlja krvarenje iz šuljeva.

U sastav kapi za hemoroide ulaze sledeće lekovite biljke: Hajdučka trava, Divlji kesten, Rusomača, Kantarion i Kleka.

Unutrašnji i spoljašnji hemoroidi su arteriovenske anastomoze, skup spojeva vena i arterija, čvorići koji se pune krvlju pri normalnom funkcionisanju stolice. Kada krv usled slabosti vena, vezivnog tkiva ili preterane napetosti počne da se skuplja i zaustavlja u tom spletu, nastaju uvećani hemoroidi. Uzroci nastanka hemoroida su: gojaznost, dugo sedenje – hemoroidi kao profesionalna bolest, često napinjanje pri pražnjenju, trudnoća, genetska osnova, seksualni odnosi, visok holesterol, slabost tkiva analnog otvora. Simptomi hemoroida su bol, svrab, uvećani hemoroidi osetljivi na dodir i krvarenje iz hemoroida.

Lečenje hemoroida može biti konzevrativno i hirurški. U konzervativno lečenje hemoroida spada upotreba čepića, tableta, melema, ulja i krema za hemoroide, uz dijetalnu ishranu i kretanje. Hirurško lečenje hemoroida se koristi kod hemoroida III i IV stepena gde se ukljanjaju hemoroidi. Postoji čitav hiz hirurških metoda za uklanjanje hemoroida. Hirurško uklanjanje hemoroida se svodi na podvezivanje hemoroida koji vremenom otpadnu, čime se uvećani hemoroid uklanja. Medjutim, ako se ne vodi računa, može se pojaviti novi hemoroid na drugom mestu.

Prirodno lečenje hemoroida biljkama je sa te strane povoljnije. Spoljašnji hemoroidi se mogu u potpunosti povući ako ne dodju do nepovratne faze. Unutrašnji hemoroidi se takodje mogu povući ali je lečenje spoljašnjih hemoroida malo složenije jer im se teže prilazi. Najbolje je da se spoljašnji i unutrašnji hemoroidi leče prirodnim lekovima spolja i iznutra.

Hemoroidi čak i III stepena se mogu povući ako znate kako da lečite uvećane hemoroide. Prirodno lečenje hemoroida se sprovodi spolja kremama za šuljeve i iznutra kapima.

BioHemor kapi se koriste kod uvećanih hemoroida, hemoroida koji krvare, za razbijanje trombova, zaustavljanje krvarenje iz anusa, za omekšavanje hemoroidalnog tkiva i spleta vena i njihovo jačanje.

Zato mi uz biljne kapi za hemoroide koje leče iznutra preporučujemo da se koristi i BioHemor krema za hemoroide, jer ona leči spolja. U pitanju visoko kvalitetna i efektna biljna krema za hemoroide koja pomaže spolja. Probajte i videćete koliko je blagotvorna a nije skupa, to je naš doprinos pacijentima jer je i nama njena formula poklonjena od vrhunskih znalaca travarstva i farmacije.

Prirodni lekovi za hemoroide su: nevenova krema, kantarionovo ulje, ulje oraha, čaj od rusomače, mast od hajdučke trave, krompir, kupke u čaju od steže, gel od gaveza, arnika, divlji kesten, idjirot. Mnoge još lekovite biljke mogu poslužiti kao biljni lek za šuljeve, stim da neke deluju kao lek za šuljeve koji krvare a neke i ne deluju. Mahom lekovite biljke koje stežu deluju na zaustavljanje krvarenja, a biljke koje čiste krv deluju na smanjenje otoka hemoroida.

Najpoznatiji tradicionalni prirodni lek za hemoroide na biljnoj osnovi je krema od nevena, mada krema od nevena ne zaustavlja krvarenje hemoroida, pa danas postoje mnogo efikasnija sredstva za lečenje hemoroida koji krvare. Na primer, tu su naše biljne kapi za hemoroide koji krvare, jer one iznutra zaustavljaju krvarenje iz šuljeva.

Kako se leče hemoroidi i šuljevi prirodnim putem?

Pre svega, osoba mora da ima redovnu i meku stolicu ali ne čestu, ne više od jednom dnevno, da se ne bi naprezala, što znači da mora da se hrani sa dosta biljne hrane koja ima balastne materije u sebi. Ako imate tvrdu i neredovnu stolicu, uzmite naš blagi i pouzdani prirodni purgativ BioLaksativ biljne kapi čišćenje creva i zatvor stolice. Treba da se izbegavaju jako začinjena i ljuta jela. Treba smršati ako ste gojazni. Kretanje je obavezno da bi se podstakla cirkulacija krvi. Ne sme se sedeti dugo u toaletu na pražnjenju. Prirodna terapija za hemoroide podrazumeva da deluje na hemoride spolja i iznutra. Spolja – krema za hemoroide. Iznutra – kapi za hemoroide. Ovo je terapija za šuljeve na biljnoj osnovi koja daje brze i odlične rezultate i uz malo discipline vas može potpuno izlečiti od hemoroida.

Nije dovoljno samo znati kako zaustaviti krvarenje iz hemoroida i svrab anusa. Potrebno je da se hemoroid smanji i nestane, da se vene pročiste i skupe, da se ponovo stvori normalno funkcionisanje analnog otvora. Za to služe lekovite biljke Divlji kesten i Kleka.

BioHemor kapi se mogu piti zajedno uz sve medicinske lekove raznih vrsta jer nemaju kontraindikacija sa njima osim sa lekovima za hemofiličare koji zgrušnjavaju krv.

Preporučena upotreba proizvoda:
četiri puta dnevno po 40 kapi (približno 2 ml), rastvoriti u 2-3 dl vode ili voćnog soka, i popiti pre ili između obroka.

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina, uz prethodno savetovanje sa lekarom. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka, a posebno na biljke iz familije Asteraceae (kamilica, neven, ambrozija), kao ni osobe sa bubrežnim ili srčanim oboljenjima. Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom. Osobe svetle puti, tokom uzimanja proizvoda, treba da izbegavaju izlaganje tela Sunčevim zracima. Primenu proizvoda, retko, mogu da prate blaga mučnina i osećaj nelagode. Kod preosetljivih osoba, mogući su znaci alergijskih reakcija.

Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “BioHemor kapi za hemoroide”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pd07
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu