Aktivni ugalj Strong Nature 30 kapsula

450,00 din sa PDV-om

Ukoliko imate problema sa stomakom, kao što su dijareja, nadimanje ili grčevi, STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ će vam pomoći. STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ je u obliku kapsula, čime se postiže njegova jednostavna primena a istovremeno ne sadrži veštačke boje i arome.

Na lageru

Opis

Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Lekovita svojstva ovog prirodnog preparata prvi put su dokumentovana još na egipatskim papirusima. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija velikog broja kontaminenata unetih hranom i vodom za piće (ostaci pesticida, đubriva, itd.), bakterijskih toksina, toksičnih supstanci koje su unete u organizam ili su proizvod metaboličkih procesa, aktivnih komponenti mnogih lekova, i dr. omogućena je velikom specifičnom površinom čestica. Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je adsorbovao izlučuje iz organizma putem stolice.

Ukoliko imate problema sa stomakom, kao što su dijareja, nadimanje ili grčevi, STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ će vam pomoći. STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ je u obliku kapsula, čime se postiže njegova jednostavna primena a istovremeno ne sadrži veštačke boje i arome.

Veoma brzo nakon uzimanja kapsula, posle 20-30 minuta, dolazi do olakšanja ovih tegoba. Pored upotrebe kod nespecifične dijareje i za regulaciju probave, aktivni ugalj se koristi i za detoksikaciju organizma. Brojni toksini uzrokuju alergijske reakcije, dovode do oksidativnog stresa i narušavaju imunu funkciju organizma, čime se narušava i kognitivnu funkcija, funkcija jetre, bubrega, digestivnog trakta. Adsorbcijom i uklanjanjem ovih toksina aktivni ugalj može dovesti do boljeg opšteg stanja organizma.

Povoljno utiče i na nivo holesterola u krvi, smanjujući loš (LDL), a povećavajući dobar holesterol (HDL).

Sastav: 250 mg aktivnog medicinskog uglja dobijenog karbonizacijom ljuske kokosovog oraha.
Ostali sastojci: želatin, boje: E171, E172.

Upotreba:
Deca starija od 3 godine i odrasli:Kod problema s probavom: po potrebi uzeti 2-3 kapsule, 3-4 puta na dan. Ukoliko je potrebno sadržaj kapsule može se razmutiti u čaši vode i popiti.

Kod nadimanja nakon obroka: uzeti 1 g (4 kapsule) 30 minuta pre i 1 g (4 kapsule) neposredno posle obroka.
Deca mlađa od tri godine: jedna kapsula dnevno uz konsultaciju sa lekarom. Sadržaj kapsule se razmuti u čaši vode i popije.

Upozorenja: Ne preporučuje se istovremena upotreba sa hranom i lekovima zbog adsorpcionih sposobnosti aktivnog uglja.
Trudnice i dojilje treba da konsultuju lekara pre upotrebe preparata.Ne preporučuje se deci mlađoj od 3 godine, kao ni osobama preosetljivim na sastojke preparata.
Ne treba ga primenjivati kod trovanja cijanidima, korozivima, solima gvožđa, organofosfornim insekticidima, litijumom, etanolom i metanolom jer njegova efikasnost u ovim slučajevima nije pouzdano potvrđena.Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti.
Napomena: Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu.
Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu van domašaja dece.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Aktivni ugalj Strong Nature 30 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 8600102444065
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu