ESI Rigenforte kapsule

900,00 din sa PDV-om

Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinaxom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu.

Opis

Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinaxom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Rigenforte kapsule su patentirana tehnologija komapnije ESI® s.p.a. Svaka kaspula, sa odloženim delovanjem, sadrži 4 male tablete. Dve od tih tableta sadrže sumporne aminokiseline i minerale, a druge dve sadrže sumporne aminokiseline i vitamine.

Njihovo dejstvo je odloženo i odvojeno. Sve 4 tablete su gastrorezistentne, prolaze kroz želudac skoro netaknute i stižu do tankog creva, rastvaraju se u različitim vremenskim intervalima kako bi organizmu obezbedile postepenu i potpunu iskorišcenost nutrijenata koji se u njima nalaze.

Sastav:

  • Biotinax – patentirana formula kompanije ESI koju čine biotin, metionin i cistein. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje jačaju keratinoznu strukturu kose, dajući joj jačinu i elastičnost. Biotin može da uravnoteži proizvodnju sebuma na koži i vlasištu, te time otklanja probleme sa kosom koji su povezani sa ovom vrstom poremećaja.
  • Folna kiselina i pantotenska kiselina (vitamin B5) – ubrzavaju oporavak oštećene kose
  • Cink – potpomaže zdravlje kose i noktiju
  • Selen i Vitamin E – antioksidansi
  • Bakar – obezbeđuje održavanje prirodne boje kose

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno

Pakovanje: 30 kapsula

Dodatne informacije

Težina 0.20 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: esi0158
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu