Waterpik® White Cordless Plus Water Flosser Model WP 450

11.000,00 din sa PDV-om

Waterpik® Cordless Plus Water Flosser bežični oralni tuš idealno je rešenje za sve koji žele da uživaju u praktičnosti i jednostavnosti održavanja oralne higijene i zdravlja zuba. Uređaj je mali, kompaktan i lako prenosiv, te je pogodan za korišćenje u ma

Opis

Waterpik® Cordless Plus Water Flosser bežični oralni tuš idealno je rešenje za sve koji žele da uživaju u praktičnosti i jednostavnosti održavanja oralne higijene i zdravlja zuba. Uređaj je mali, kompaktan i lako prenosiv, te je pogodan za korišćenje u manjim kupatilima ili na putovanju. Služi za svakodnevno ispiranje oralne sluzokože i površine zuba toplom vodom i veoma je jednostavan za rukovanje. Waterpik® bežični oralni tuš sadrži 4 različite cevčice za ispiranje.

Waterpik® Cordless Plus Water Flosser bežični oralni tuš preporučuje se onima koji žele blistav osmeh, zdrave zube i svež dah, u svakoj prilici. U kombinaciji sa pranjem zuba četkicom, Waterpik® je dokazano 3 puta efikasniji od zubnog konca ili čak 5 puta u odnosu na pranje samo četkicom.

Klinički je potvrđeno da su  Waterpik® oralni tuševi naročito pogodni za:

  • otklanjanje zubnog plaka – za 3 sekunde uklanja 99,99% plaka sa tretiranog područja
  • stimulaciju cirkulacije i održavanje zdravlja desni – desni su zdravije za samo 14 dana
  • korisnike sa zubnim implantima, mostovima, krunicama i fasetama
  • korisnike sa fiksnim protezama i drugim vrstama proteza

Dodatne informacije

Težina 7.00 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: wp450
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu