Sunlife Ulje Semena Bundeve + Vitamin E 50cps

950,00 din sa PDV-om

ZA URINARNI TRAKT, PROSTATU, ZDRAVLJE KOŽE I JAČANJE IMUNITETA

50 kapsula, 500mg ulja semena bundeve + 5mg vitamina E po kapsuli. Bundeva je stara biljna kultura koja se prvo gajila u Americi a danas je poznata i raširena širom sveta. Poseban značaj ima pozitivno delovanje bundeve na urinarni trakt i prostatu. Redovno uzimanje kapsula ulja semena bundeve sa vitaminom E osigurava dobru funkciju urinarnog trakta i štiti ćelije tokom oksidacionih procesa.

Vitamin E obezbeđuje zaštitu ćelija jer poboljšava iskorišćenost kiseonika u organizmu i štiti krvne sudove i kožu od slobodnih radikala. Osim što je poznat kao „vitamin lepote“, doprinosi zaštiti od ateroskleroze i tromboze.
Ove kapsule doprinose kontrolisanom izlučavanju urina.

Sposobnost vitamina E da se suprostavi negativnim posledicama izlaganja suncu, jedno je od značajnih dermatoloških otkrića.

Oslobođen: Glutena, laktoze i šećera.

Opis

ZA URINARNI TRAKT, PROSTATU, ZDRAVLJE KOŽE I JAČANJE IMUNITETA

50 kapsula, 500mg ulja semena bundeve + 5mg vitamina E po kapsuli.

Bundeva je stara biljna kultura koja se prvo gajila u Americi a danas je poznata i raširena širom sveta. Poseban značaj ima pozitivno delovanje bundeve na urinarni trakt i prostatu. Redovno uzimanje kapsula ulja semena bundeve sa vitaminom E osigurava dobru funkciju urinarnog trakta i štiti ćelije tokom oksidacionih procesa.

Vitamin E obezbeđuje zaštitu ćelija jer poboljšava iskorišćenost kiseonika u organizmu i štiti krvne sudove i kožu od slobodnih radikala. Osim što je poznat kao „vitamin lepote“, doprinosi zaštiti od ateroskleroze i tromboze.
Ove kapsule doprinose kontrolisanom izlučavanju urina. Sposobnost vitamina E da se suprostavi negativnim posledicama izlaganja suncu, jedno je od značajnih dermatoloških otkrića.

Ulje semena bundeve sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, K i minerale (kalcijum, magnezijum, cink, kalijum). Takođe je bogato omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama koje povećavaju energiju organizma, poboljšavaju zdravlje reproduktivnih organa i obezbeđuju lep izgled kože i bolju funkciju centralnog nervnog sistema (mozga). Poseban značaj ima pozitivno delovanje bundeve na urinarni trakt i prostatu. VItamin E je antioksidans koji deluje pozitivno na ćelije metabolizma, štiteći ih, on ojačava odbrambenu moć organizma.

Oslobođen: Glutena, laktoze i šećera.

Bundevino ulje: Od semenki bundeve se pravi ulje – jedno od najhranjivijih vrsta ulja.

Ono je odličan izvor esencijalnih masnih kiselina, antioksidanata, vitamina i sterola. Ulje semenki bundeve deluje kao diuretik, poboljšava kvalitet sperme i zdravlje kože, jača imunitet, sprečava dijabetičku nefropatiju i uravnotežuje hormone. Poznato je i po blagotvornom delovanju na prostatu. Ulje semenki bundeve obično se koristi u pripremi salata, ali može se dodavati u čorbe i šejkove. I semenke i ulje poznato su sredstvo narodne medicine za teranje glista i drugih crevnih parazita.

Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Sunlife GmbH, 33161 Hovelhof, Nemačka

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno uz dovoljno tečnosti.

Neto masa i pakovanje: 50 kapsule = 35,3 g.

Sastav (po tableti) :

  • Ulje Semena Bundeve – 500 mg (**)
  • Vitamin E – 5 mg (41,7 % RDA*)

A brand that works / Eine Marke, die wirkt!

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 4022679106445
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu