Akcija!

Sunlife Magnezijum + Vitamin C a80 tbl za žvakanje

563,11 din 506,80 din sa PDV-om

ANTI-STRES MINERAL, MELEM ZA NERVE I MIŠIĆE

Prevencija osteoporoze i kardiovaskularnih bolesti
Pomaže regulaciju visokog krvnog pritiska
Prevencija dijabetesa, migrene, nesanice i lošeg raspoloženja

Tablete za žvakanje sa magnezijumom i vitaminom C kao dopuna ishrani, sa aromom narandže.
Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala u ljudskom organizmu, poznat kao “anti-stres mineral”, neophodan je za pravilan rad srca i cirkulaciju, za normalno funkcionisanje mišićnog i nervnog sistema, za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma. Pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba, pravilnu mišićnu kontrakciju i regulaciju varenja. Učestvuje u procesima stvaranja energije u telu, a važan je i za ritmički rad srca.

Podstiče apsorpciju kalcijuma i štiti od odlaganja kalcifikata (taloženja). Svojim baznim osobinama ima svojstvo da neutrališe višak želudačne kiseline. Vitamin C smanjuje rizik od nastanka infekcija i skraćuje njihovo trajanje, pozitivno deluje na imunitet, potreban je za stvaranje kolagena, jača zidove krvnih sudova i pomaže procese zarastanja, pomaže apsorpciju gvožđa, ublažava štetno delovanje slobodnih radikala i alergena.

Oslobođen: glutena i laktoze.

Opis

ANTI-STRES MINERAL, MELEM ZA NERVE I MIŠIĆE

Tablete za žvakanje sa magnezijumom i vitaminom C kao dopuna ishrani, sa aromom narandže.
Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala u ljudskom organizmu, poznat i kao antistres mineral, neophodan je za pravilan rad srca i cirkulaciju, za normalno funkcionisanje mišićnog i nervnog sistema, za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma. Pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba, pravilnu mišićnu kontrakciju i regulaciju varenja. Učestvuje u procesima stvaranja energije u telu, a važan je i za ritmički rad srca. Podstiče apsorpciju kalcijuma i štiti od odlaganja kalcifikata (taloženja). Svojim baznim osobinama ima svojstvo da neutrališe višak želudačne kiseline. Vitamin C smanjuje rizik od nastanka infekcija i skraćuje njihovo trajanje, pozitivno deluje na imunitet, potreban je za stvaranje kolagena, jača zidove krvnih sudova i pomaže procese zarastanja, pomaže apsorpciju gvožđa, ublažava štetno delovanje slobodnih radikala i alergena.

Oslobođen: glutena i laktoze.

Sunlife Magnezijum + Vitamin C se preporučuje:

 • U stanjima stresa, razdražljivosti i depresije
 • Kod povećanih psihičkih napora
 • Osobama koje su sklone bolestima kardiovaskularnog sistema
 • Kod grčeva u mišićima
 • Kod gorušice i usporenog varenja
 • Kod nedostatka magnezijuma
 • PMS

Zdravstvene dobrobiti magnezijuma:

 • Prevencija osteoporoze – Brojna istraživanja su potvrdila da unos kalcijuma, praćen unosom magnezijuma, povećava gustinu kostiju. Manjak magnezijuma menja metabolizam kalcijuma i hormona koji regulišu kalcijum, što može dovesti do osteoporoze.
 • Prevencija kardiovaskularnih bolesti – Jedna od najvažnijih svojstava magnezijuma je što je dovoljan unos ovog minerala povezan sa smanjenjem rizika od srčanih oboljenja. Statistike su takođe pokazale i da dovoljan unos magnezijuma smanjuje rizik od moždanog udara.
 • Pomaže regulaciju visokog krvnog pritiska – Magnezijum igra ključnu ulogu u prirodnom regulisanju krvnog pritiska. Istraživanja povezuju ishranu bogatu magnezijumom i kalijumom sa statistički nižim vrijednostima krvnog pritiska.
 • Prevencija dijabetesa – Proučavanja su pokazala da su osobe sa manjkom magnezijuma izložene riziku da razviju dijabetes tip 2 i ozbiljnu dijabetičku retinopatiju. Magnezijum pomaže metabolizam ugljenih hidrata i utiče na lučenje i aktivnost insulina, pa tako učestvuje u kontroli nivoa glukoze u krvi.
 • Prevencija migrene, nesanice i lošeg raspoloženja – Usled svog delovanja na opuštanje glatkih mišića, magnezijum igra ulogu i u prevenciji migrena, nesanice i nekih simptoma depresije. Poznat je po blagotvornom delovanju u slučajevima stresa, strepnje, napada panike i bezrazložne uznemirenosti.

Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Sunlife GmbH, 33161 Hovelhof, Nemačka

Sunlife Magnezijum + Vitamin C način uzimanja: 2 tablete za žvakanje dnevno.

Neto masa i pakovanje: 72g / 80 tableta za žvakanje.

Sastav (po 2 tablete):

 • Magnezijum 150 mg (50 %*RDA)
 • Vitamin C 60 mg (100 %*RDA)

A brand that works / Eine Marke, die wirkt!

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

 1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
 2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 4022679002891
 3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu