Origanovo ulje 30ml

2.097,60 din sa PDV-om

100% čisto organsko ulje iz divljeg mediteranskog origana. PRIRODNI ANTIBIOTIK, ANTIVIROTIK I ANTIMIKOTIK Origano je dijetetski proizvod odličan za „čišćenje“ ljudskog organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje za prevenciju i terapiju bolesti koje su izazvane navedenim mikroorganizmima. UNIŠTAVA bakterije, viruse i gljivice. REŠAVA urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

Opis

100% čisto organsko ulje iz divljeg mediteranskog origana.
PRIRODNI ANTIBIOTIK, ANTIVIROTIK I ANTIMIKOTIK Origano je dijetetski proizvod odličan za „čišćenje“ ljudskog organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje za prevenciju i terapiju bolesti koje su izazvane navedenim mikroorganizmima.
UNIŠTAVA bakterije, viruse i gljivice.

REŠAVA urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

 • NAJJAČI BILJNI ANTISEPTIK
 • NAJVEĆE PAKOVANJE NA TRŽIŠTU, PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI !
 • PAKOVANJE DOVOLJNO ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU U PERIODU OD TRI MESECA
 • PRIJATNOG UKUSA!

Sastav: Čisto, standardizovano, etarsko ulje divljeg medateranskog origana (Origanum minutiflorum) sa 81,69 % karvakrola.

Terapijska primena: Etarsko ulje divljeg origana sa aktivnim komponentama, monoterpenskim fenolima (karvakrol i timolol) imaju sve veću primenu, kako u narodnoj, tako i u naučnoj medicini, zbog svog višestrukog dejstva. Dejstva etarskog ulja divljeg origana su predmet dubljeg istraživanja poslednjih godina i mnoge kliničke studije su dokazale njihovu upotrebu kod lečenja raznih oboljenja, kao i primenu u profilaksi i svakodnevnom životu. Danas najveću upotrebu ima etarsko ulje origana, koje u svom sastavu ima visok procenat karvakrola (veci od 80%). Etarsko ulje divljeg origana deluje na veliki broj patogenih bakterija (veoma značajno dejstvo na Gram negativne bakterije), gljivica (Candida albicans) i neke viruse (Herpes viride).Najvažnija aktivna komponenta, odgovorna za dejstvo je karvakrol.

Terapijska primene:

 1. Urinarne infekcije (Gram negativne bakterije)
 2. Kandidijaza (Candida albicans-oralana, intestrinalana, vaginalana)
 3. Paradontopatije
 4. Bronhitis, rahinitis, traheitis, produktivni kašalj
 5. Herpes simplex 1 i 2 (rozmarinska kiselina)
 6. Povrede i rane na koži koje dugo i teško zarastaju
 7. Reumatski bolovi (spolja)
 8. Čir na želudcu i dvanaestopalačnom crevu (Helycobacter pylori)
 9. Otežano varenje i disbalans crevne flore, gasovi
 10. Snižavanje holesterola i šećera u krvi
 11. Šuga i vaške (preporuka je da se ulje origana ubaci u šampon ili kupku)

Način upotrebe: 1 do 3 kapi sipati u malu količinu vode ili soka i popiti. Preparat se može uzimati od 1 do 8 puta dnevno Spoljna primena kod reumatoidnih bolova: razblažiti sa vodom u odnosu 1:5. Origano ulje kao digestiv koristi se kod lošeg varenja (5-6 kapi na kocki šećera, 2-3 puta dnevno)

Upozorenje: Preparat ne treba da uzimaju osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka preparata. Preparat nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 5 godina. Osobe koje su na antikoagulantnoj terapiji ne smeju da uzimaju preparat pre konsultacije sa lekarom.

Upisano u bazu podataka Ministarstva zdravlja pod notifikacionim brojem 3346/2013

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

 1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
 2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: AMN11
 3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu