Nefrovit 30 ml

840,00 din sa PDV-om

NEFROVIT je prirodni eliksir za bubrege i kompletan urinarni trakt!
Ove biljne kapi bogate fitoncidima su izuzetan urinarni antiseptik kod zapaljenja bubrega, mokracnih kanala i besike.

Opis

  • UPALA BUBREGA
  • UPALA MOKRAĆNE BEŠIKE
  • INFEKCIJE MOKRAĆNIH PUTEVA (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus)
  • PESAK U BUBREZIMA I MOKRAĆNOJ BEŠICI
  • CISTE NA BUBREZIMA
  • POVIŠEN KREATININ

NEFROVIT je prirodni eliksir za bubrege i kompletan urinarni trakt!

Ove biljne kapi bogate fitoncidima su izuzetan urinarni antiseptik kod zapaljenja bubrega, mokracnih kanala i besike. Sa uspehom se primenjuju kod urinarnih infekcija izazvanih Eserihijom i drugim bakterijma. Mogu se koristiti kod akutnih i hronicnih upala, samostalno ili uz antibiotsku terapiju. Posepesuju izlečenje i smanjuju mogućnost ponovih infekcija (recidiva).
Nefrovit posepesuje izbacivanje peska i kamena iz bubrega i mokracnih kanala, te sprecava njihovo ponovno formiranje. Zahvaljujuci svom sastavu, Nefrovit moze dodatno da utice i na smanjivanje kamena. Nefrovit sanira sitna krvarenja u urinarnom traktu i izbacivanje peska i kamena prolazi potpuno bez komplikacija.

Nefrovit eliminiše tegobe pri mokrenju – bolne krize i učestalo mokrenje kod cistitisa (zapaljenja besike –koje se cesto javlja kod žena)
Deluje povoljno na funkcije bubrega, kod povisenog kreatinina, pojave belancevina u urinu i povišene uree. Deluje terapijski i preventivno kod čitavog niza urinarnih problema kako kod žena, tako i kod muskaraca!

NEFROVIT sadrži više lekovitih biljaka koje imaju jako antizapaljenesko dejstvo, doprinosi smirivanju akutnih i hroničnih upala bubrega, bešike i mokraćnih kanala. Jako je efikasan i kad je u pitanju jedna od najupornijih bakterija, Ecserichia coli, kao i kod drugih bakterijskih infekcija. Eliminiše iz urinarnog trakta mulj, pesak i kalkuloze, pri tom sadrzi veroniku koja sanira sitna krvarenja (mikrohematurije) u urinarnom traktu. Ima jako povoljno dejstvo na funkcije bubrega kod hronicnih bolesti, povisenog kreatinina, a pokazao se upešnim i u smanjenju i eliminaciji cista na bubrezima.

Sastav: Veronicae herba,Taraxaci radix,Solidago herba,Betulae folium,Equisetum herba

Pakovanje: 30ml

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs18121
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu