Leo cardin kardiovaskularni sistem 30 ml

624,00 din sa PDV-om

Kombinacija aktivnih principa u LEOCARDIN-u ispoljava terapijska dejstva kod mnogih srčanih problema. LEOCARDIN hrani srce, osvežava ga i čini snažnijim.

Nema na lageru

Opis

 • ARITMIJA -LUPANJE SRCA-POREMEĆAJ SRČANOG RITMA
 • POVIŠEN PRITISAK
 • ANGINA PEKTORIS
 • OPORAVAK POSLE INFARKTA
 • INFEKCIJE IZAZVANE KOKSAKIJEM (Cooxsacki virus)
 • PROBLEMI SA CIRKULACIJOM
 • HOLESTEROL
 • POVOLJNO DELUJE NA PROŠIRENE VENE

Kombinacija aktivnih principa u LEOCARDIN-u ispoljava terapijska dejstva kod mnogih srčanih problema. LEOCARDIN hrani srce, osvežava ga i čini snažnijim. Hraneći srce i šireći krvne sudove pomaže kod angine pektoris, u stanjima posle infarkta, nakon iscrpljujućih bolesti, virusnih infekcija izazvanih Koksakijevim virusima koje slabe srce i funkciju srčanog mišića. LEOCARDIN deluje kao antihipertenziv i dovodi u ravnotežu krvni pritisak.

LEOCARDIN u isto vreme deluje i lipolitički, razlaže masnoće, usporava njihovo deponovanje u zidove krvnih sudova i formiranje neravnina na njihovoj unutrašnjoj površini čime se bitno zaustavlja proces arterioskleroze. Povećana eliminacija tečnosti iz tela smanjuje opterećenost organizma i reguliše cirkulaciju što je delotvorno kod različitih otoka i arterijske hipertenzije. Lekovito bilje u LEOCARDIN-u poboljšavaju gipkost i elestičnost krvnih sudova što takođe utiče na poboljšanje cirkulacije. LEOCARDIN redukuje verovatnoću srčanih napada, normalizuje krvni pritisak, cirkulaciju i srčani ritam, usporava starenje krvnih sudova.

Sastav: Leonuri herba, Equiseti herba, Melissae folium, Valerianae radix et rhizoma, Veronicae herba, Visci herba.

Pakovanje: 30ml

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

 1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
 2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs34089
 3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu