Akcija!

KitchenAid MVSA Mikser dodatak set – za seckanje povrća

16.088,50 din 14.519,87 din sa PDV-om

KitchenAid MVSA Mikser dodatak set – za seckanje povrća, krompira, luka,sira, čokolade…. Nastavak za obradu povrća dolazi sa tri bubnja od nerđajućeg čelika.

Opis

KitchenAid MVSA Mikser dodatak set – za seckanje povrća, krompira, luka, sira, čokolade za prelive, razne vrste voća, oraha. KitchenAid MVSA Mikser dodatak set – za seckanje povrća, krompira, luka, sira, čokolade za prelive, razne vrste voća, oraha.

Nastavak za obradu povrća dolazi sa tri bubnja od nerđajućeg čelika: Bubanj za obradu srednje i krupno seckanje & Bubanj za odsecanje.

Garancija: 1 godina

Osiguran servis i rezervni delovi: Od ugradnje do održavanja.

Više o KitchenAid-u: KitchenAid (since 1919) je originalni američki brand kuhinjskih pomagala, namenjen kuhinjskom entuzijastu koji voli biti u središtu zbivanja, a u kuhinji traži uzbudljivu ravnotežu između kreatvnosti i preciznosti. Brand KitchenAid osigurava superioran kvalitet proizvoda koji su dizajnirani u saradnji s profesionalnim kuvarima kako bi zadovoljili potrebe onih koji žele savršene rezultate.

Dodatne informacije

Težina 0.00 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: MVSA
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu