Akcija!

KitchenAid KTMP-EBU Stalak za sušenje testenine – Plava

5.781,00 din 5.506,00 din sa PDV-om

KitchenAid Stalak za sušenje domaće testenine – Plava. Stalak za sušenje testenine je koristan dodatak za izradu testenine kod kuće. Sušilo pomaže u procesu izrade testenine i osigurava da se testenina ne lepi zajedno pre odlaska u lonac. Odlično rešenje za savršenu italijansku večeru.

Šifra proizvoda: KTMP-EBU Kategorije: , Oznake: , , , , , ,

Opis

KitchenAid Stalak Stalak za sušenje domaće testenine. KitchenAid Stalak za sušenje testenine je koristan dodatak za izradu testenine kod kuće. Sušilo za testeninu vam pomaže u procesu izrade testenine i osigurava da se testenina ne lepi zajedno pre odlaska u lonac. Sa svojih 15 ručica za sušenje KitchenAid vam nudi dovoljno prostora za sušenje do 2 kg testenine.

Višenamenski stalak olakšava prenos testenine i ima dodatne funkcije kao što je alat za rezanje. Kad nije u upotrebi, stalak se može lako skladištiti. Sušilo za testeninu je napravljeno od čvrstog kromiranog čelika. Ako imate stroj za testeninu kod kuće, onda je ovo sušilo odlično rešenje za savršenu italijansku večeru.

 1. Stalak na rasklapanje za lako skladištenje.
 2. Bitan dodatak za izradu domaće testenine
 3. Štedi prostor
 4. Stalak je također prikladan za rezanje testenine
 5. Jednostavno rukovanje
 6. Noge se mogu podešavati
 7. Čisti se lako s vlažnom krpom

Tehnički podaci:

 • Boja:Plava
 • Dimenzije proizvoda: 47,5 x 26 x 7 cm
 • Težina proizvoda: 880g
 • Visina: 47cm
 • Šifra proizvoda: KTMP-EBU
 • 15 podesivih ručica za sušenje
 • Za do 2 kg sveže testenine
 • Rotira se za 180°

Garancija: 1 godina

Osiguran servis i rezervni delovi: Od ugradnje do održavanja.

Više o KitchenAid-u: KitchenAid (since 1919) je originalni američki brand kuhinjskih pomagala, namenjen kuhinjskom entuzijastu koji voli biti u središtu zbivanja, a u kuhinji traži uzbudljivu ravnotežu između kreatvnosti i preciznosti. Brand KitchenAid osigurava superioran kvalitet proizvoda koji su dizajnirani u saradnji s profesionalnim kuvarima kako bi zadovoljili potrebe onih koji žele savršene rezultate.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

 1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
 2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: KTMP-EBU
 3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu