FITALPROST biljne kapi 30ml

640,00 din sa PDV-om

FitalProst se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka za normalnu funkciju prostate.

Opis

INFEKCIJE PROSTATE

FitalProst se koristi kao dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka za normalnu funkciju prostate. Sadrži koprivu koja pomaze kod zdravlja prostate i poremećaja mokrenja kod benigne hiperplazije prostate u fazi I i II, rastavić, koji ima snažno diuretsko dejstvo, čisti mokraćne puteve, sprečava zadržavanje peska i nastanak kamenčića, maslačak, koji svojim jakim antiinflamatornim dejstvom sprečava upale bešike, bubrega, mokraćnih kanala i prostate, kao i antikancerogeno dejstvo, i vrbovicu koja olakšava simptome hiperplazije, smanjuje bol u predelu prostate i kod otežanog mokrenja, a i dokazano inhibira ćelije karcinoma prostate.

Prostata je žlezda koja se nalazi ispod mokraćne bešike i ispred rektuma, i kroz nju prolaze mokraćni i delovi semenih kanala. Primarna funkcija ovog dela muške anatomije ogleda se kako u stvaranju semene tečnosti, tako i u omogućavanju nesmetanog kretanja spermatozoida, a njen rad kontroliše muški polni hormon, testosteron. Tokom života prostata se uvećava i tada prirodno vrši pritisak na bešiku i mokraćni kanal. Problemi koji se mogu javiti sa ovom žlezdom su veoma bolna upala – prostatitis, benigna hiperplazija prostate (BPH) – uvećanje prostate koje pritiska uretru i otežava mokrenje, i u najgorem slučaju, rak prostate.

Najučestalije tegobe koje se javljaju vezane za prostatu su:

 • akutne infekcije prostate
 • hronične infekcije prostate
 • uvećanje prostate – benigna hiperplazija
 • adenom prostate
 • Prostatitis, osim što donosi jake bolove u predelu prostate, izaziva i veoma učestalo mokrenje, bol prilikom ejakulacije i mokrenja, bol u donjem delu leđa, groznicu i osećaj opšte malaksalosti. Kod hiperplazije bol je manji, ali je neugodnost izuzetna jer, pored osećaja velike potrebe za mokrenjem, pražnjenje je veoma otežano i mlaz urina slab i isprekidan, a može se javiti i krv u mokraći.

  Višestruka dejstva flavonoida, saponina, više vrsta eteričnih ulja, fitosterola, tanina, minerala i vitamina u FitalProstu imaju izuzetno povoljan efekat na ovu bitnu žlezdu sa unutrašnjim lučenjem kod muškaraca. Eterična ulja i tanini ispoljavaju bakteriostatičko (sprečavaju razmnožavanje bakterija) i baktericidno (uništavaju bakterije) dejstvo kod akutnog i hroničnog prostatitisa. Diuretički efekat zasnovan je na dejstvu flavonoida, saponina i eteričnih ulja. Pojačana diureza olakšava tegobe izazvane uvećanom prostatom koja sa svoje strane stvara smetnje sužavajući ili zatvarajući mokraćni kanal. Pojačana eliminacija toksina, štetnih metabolita i slobodnih radikala dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma i ispoljavanja antikancerogenog dejstva. β-sitosterol iz grupe fitosterola kompenzatorno povećava metabolizam u adenomatoznom (otečenom) tkivu prostate, eliminišući tako kongestije (zastoj krvi). Redovnim korišćenjem FitalProst kapi terapijski ili preventivno povećava se vitalnost prostate, smanjuje se učestalost mokrenja, olakšava mokrenje i čuva zdravlje bubrega, bešike i mokraćnih kanala.

  Evropska agencije za lekove potvrdila je da lekovita biljka vrbovica olakšava simptome donjeg urinarnog trakta povezane sa hiperplazijom, da utiče na rast ćelija prostate, kao i da može smanjiti upalu i bol. Ista Agencija potvrdila je da je ova biljka bezbedna za uprotrebu i da nema prijavljenih kontraindikacija. Ovo dejstvo vrbovica ispoljava zahvaljujući flavonoidima, polifenolima i taninima koji dokazano imaju snažno antiinflamatorno, antioksidantno i analgetsko dejstvo.

  Sinergija lekovitog bilja u FitalProstu ispoljava bakteriostatičko, baktericidno i diuretičko dejstvo, doprinosi eliminaciji toksina, štetnih metabolita i slobodnih radikala. FitalProst doprinosi vitalnosti prostate, olakšava i smanjuje učestalost mokrenja i štiti kompletan urinarni trakt. Redovna upotreba ovih kapi sprečava mogućnost pojave velikih, bolnih neprijatnosti, i time poboljšava kvalitet života muškarca.

  FitalProst su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ne sadrže hormone niti konzervanse i ne izazivaju zavisnost. Uz pravilnu upotrebu i redovne lekarske kontrole mogu se neograničeno dugo koristiti.

  Način upotrebe / preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela.

  STANDARDI
  FitalProst je proizvod bez glutena, izrađen u skladu sa Dobrom proizvođačkom praksom, uz poštovanje zahteva ISO9001:2015 standarda i HACCP sistema kontrole kvaliteta.

  REGISTROVANO
  FitalProst je upisan u registar Ministarstva zdravlja broj 515-04-3853/2020-10 od 16.06.2020.na strani 1664 pod brojem 16663 dana 15.06.2020. godine

  ISKUSTVA S FITALPSROSTOM

  Pitali smo naše korisnike da opišu svoje iskustvo sa FitalProstom:

  „Problemi s prostatom počeli su posle 50. godine. Osećaj pritiska, češći odlasci do toaleta… da bi deset godina kasnije počeo da osećam bol pri mokrenju. Bilo je strašno, ustajao sam po pet-šest puta noću. Dijagnoza: benigna hiperplazija prostate. Dobio sam terapiju koju sam jako teško podnosio, stalno sam imao nesvestice. Prijatelj mi je preporučio FitalProst, i kada sam počeo da ga pijem osetio sam olakšanje već prvog dana. Pio sam ga redovno, nakon dve nedelje skoro da sam počeo normalno da mokrim, a mlaz se normalizovao skroz nakon mesec dana. Bol pri mokrenju je nestao. Koristim FitalProst i dalje, sada normalno spavam a i potencija mi se vratila.“

  Pakovanje: 30ml

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs34102
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu