Femisan A kapi 30 ml

1.080,00 din sa PDV-om

Femisan A svojim blagotvornim dejstvom otklanja sitne ciste na jajnicima, normalizuje ciklus, poboljšava izgled kože na kojoj su često usled hormonalne neravnoteže prisutne akne.

Opis

 • Na prirodan način reguliše menstrualni ciklus
 • Otklanja različite vrste cista na jajnicima, uključujući i endometriotične
 • Pomoć kod sindroma policističnih jajnika (PCOS-a)
 • Femisan A svojim blagotvornim dejstvom otklanja sitne ciste na jajnicima, normalizuje ciklus, poboljšava izgled kože na kojoj su često usled hormonalne neravnoteže prisutne akne.
 • Sa uspehom se primenjuje kod bolnih menstruacija
 • Pomoć kod akutnih i hroničnih upala na jajnicima i materici
 • Sadrži biljne supstance (fitoncide) sa jakim antibakterijskim dejstvom.
 • Pomoć kod nekih oblika steriliteta
 • Na prirodan način stimuliše ovulaciju i povećava plodnost kod žena
 • Otklanja simptome PMS-a
 • Uspostavljanjem hormonalne ravnoteže, otklanjaju se siptomi PMS – a.

Femisan A biljne kapi su:

 • Potpuno prirodne
 • Nemaju kontraindikacija
 • Uravnotežuju funkcije organizma
 • Ne sadrže hormone i konzervanse
 • Korišćenje Femisana A ne isključuje terapiju prepisanu od strane lekara

Femisan A biljne kapi sadrže sve ključne biljke bitne za očuvanje zdravlja ženskih reproduktivnih organa. Potpuno su prirodne – bez konzervansa, hormona i veštačkih boja. Deluju povoljno na mikrocirkulaciju u oblasti jajnika, na funkcije jajnika i hormonalnu ravnotežu, regulišu menstrualni ciklus, a svojim spazmolitičkim dejstvom ublažavaju grč materice i olakšavaju bolne menstruacije. Sa uspehom se primenjuju kod različitih vrsta cista na jajnicima, uključujući i endometriotične ciste, te kod policističnih jajnika.

Svojim blagim fitoestrogenskim dejstvom zaustavljaju rast mioma i postepeno utiču na njihovo smanjenje, dok ih prisustvo tanina i ahileina čini pogodnim kod produženih i obilnih ciklusa. Zbog svog antizapaljenskog dejstva deluju na smirivanje akutnih i hroničnih upala jajnika i kod pojačanog sekreta.

Femisan A zbog povoljnog dejstva na hormonalnu ravnotežu i ovulaciju povećava plodnost kod žena i sa velikim uspehom se koristi kod steriliteta. Ove prirodne biljne kapi mogu koristiti devojčice već od prvog menstrualnog ciklusa, nemaju neželjena dejstva i kontraindikacije. Takođe se mogu koristiti i preventivno.

Drage naše dame, znamo da je u savremenom svetu naš život ispunjen žurbom, obavezama i stresom. Nažalost, to se odražava i na naše zdravlje, pogotovo zdravlje reproduktivnih organa. Takodje, savremena žena u želji da se profesionalno ostvari, sve se kasnije odlučuje na potomstvo, pa se veliki broj žena ostvare kao majke tek u tridesetim, pa čak i u 40 –tim godinima. Zato je veoma važno da nađete vremena za redovne ginekološke kontrole, ali i za prevenciju kroz lekovito bilje.

Statistički podaci ukazuju da je hormonalni disbalans je bolest našeg vremena…
Sigurno je svaka od nas bar jednom u toku života imala neki od ginekoloških problema, počevši od prvih ciklusa u pubertetu koji su vrlo često neredovni i bolni, pa do ozbiljnijih problema – cista, mioma, upala, steriliteta, pms-a…

Većina tih problema su simptomi poremećenog rada hormonalnog sistema, isto kao i hronični umor, nervoza, depresija, anksioznost, poremećaj sna. Ti problemi često su prisutni godinama i uz sva naša nastojanja da ih se rešimo uz pomoć ginekologa, lekova, kontraceptivnih pilula, hirurških intervencija… ostaju nam verni pratioci.

Upravo zato stručni tim Herba sveta, posebnu pažnju posvetio je zdravlju ženskih reproduktivih organa i rešavanju tih problema na prirodan način. Prateći svetske trendove i primenjujući najsavremenija saznanja iz oblasti fitoterapije, stručnjaci iz Herba svet-a su došli do jedinstvene biljne formule u obliku biljnih kapi Femisan A.

Femisan A sadrži sve ključne biljke (virak, hajdučku travu, neven, crveni zdravac, seme peršuna i troskot ), bitne za održavanje zdravlja ženskih reproduktivnih organa.
Femisan A je 15 godina tu sa Vama i svaka žena treba da zna da može uvek imati ovog moćnog saveznika na svojoj strani!

Sastav: Alchemillae folium, Millefolii herba, Petroselini fructus, Calendulae flos, Geranii robertiani herba, Tropeolum herba.

Pakovanje: 30ml

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

 1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
 2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: hs18107
 3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu