Carell šampon kapa za suvo pranje kose bez ispiranja

456,00 din sa PDV-om

Čišćenje i vlaženje u jednom jednostavnom koraku. Dermatološki testiran. Bez alkohola, lanolina, parabena.

Nema na lageru

Opis

Carell Šampon kapa je impregnirana šamponom koji se ne ispira i koji čisti i neguje kosu i kožu glave.
Kapa se koristi za negu nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Stavlja se direktno na glavu pacijenta i uklanja prljavštinu i masnoću sa glave i iz kose, istovremeno dajući pacijentu osećaj čistoće i svežine.
Koristi se na suvoj kosi i ne ispira se.

Carell Šampon kapa je bezbedniji i efikasniji način pranja kose u odnosu na tradicionalni metod koji zahteva lavore sa vodom koji su najčešće kontaminirani nekom bakterijom i šampon. Svako pakovanje sadrži jednu veliku šampon kapu i predvidjena je za jednokratnu upotrebu. Može se koristiti zagrejana u mikrotalasnoj pećnici ili nezagrejana.

Upotreba:

  1. Kapa se može korisiti nezagrejana ili zagrejana. Da bi se kapa zagrejala, staviti je u mikrotalasnu pećnicu na 15 sekundi (40-45 stepeni).
  2. Ako se kapa zagreva, proveriti temperaturu pre stavljanja na glavu. Voditi računa da se pokrije cela kosa. Masirati celu površinu glave 2-3 minuta kako bi sva kosa upila rastvor.
  3. Da bi i duga kosa bila dobro oprana, prilikom skidanja kape protrljati krajeve kose. Skinuti kapu i kosu prosušiti peškirom ako je potrebno.
  4. Odložiti kapu u odgovarajuću kantu za otpad.

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cap1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu