BIOMELEM-o

990,00 din sa PDV-om

Za suvu i krtu kosu. Biomelem organic šampon sa lipovim medom sa područja Fruške Gore. Nova kolekcija iz programa Biomelem šampona 4S – „ČETIRI STRANE SRBIJE“ sa organskim materijama i biljnim ekstraktima kontrolisanog geografskog porekla, koji su ručno brani na širem području planinskih bisera Srbije: istok Rtanj, zapad Zlatibor, sever Fruška Gora, jug Vlasina.

Šifra proizvoda: asd Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Za suvu i krtu kosu.
Biomelem organic šampon sa lipovim medom sa područja Fruške Gore. Lipov med je poznat po svom bogatstvu aminokiselina i jakom antiseptičnom dejstvu što utiče da kosa postane jaka, sjajna, glatka i ishranjena na najzdraviji način. Nova kolekcija iz programa Biomelem šampona 4S – „ČETIRI STRANE SRBIJE“ sa organskim materijama i biljnim ekstraktima kontrolisanog geografskog porekla, koji su ručno brani na širem području planinskih bisera Srbije: istok Rtanj, zapad Zlatibor, sever Fruška Gora, jug Vlasina.

Biomelem šamponi 4S:

  • Ne sadrže SLES
  • Ne sadrže SLS
  • Ne sadrže etoksilovane supstance
  • Ne sadrže Parabene
  • Ne sadrže sirovine životinjskog porekla
  • Ne sadrže so (ne iritiraju oči)

Biomelem šamponi 4S sadrže:
Prirodnu izvorsku vodu, prirodne vodene ekstrakte domaćih endemskih vrsta (sa poreklom), prirodne aktivne materije, sirovine vegetativnog porekla, mirise bez alergena(Alergen free), površinski aktivne materije. Biomelem šamponi 4S su u potpunosti biorazgradivi.

Neto masa i pakovanje: 200ml.

Dodatne informacije

Težina 0.50 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: asd
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu