BioRelax kapi za smirenje i protiv nesanice

1.250,00 din sa PDV-om

Tinktura za smirenje i za opuštanje

Najbolji biljni preparat protiv nesanice i za smirenje. Leči i najupornije nesanice. Deluje sedativno i opuštajuće kod stresa i uznemirenosti, opušta mišiće i psihu, koristi se kod grčeva i napetosti, duboko smiruje. Neprevazidjeni prirodni sedativ.

Na lageru

Opis

BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje, nesanicu i miran san je biljni preparat koji ima antistresno delovanje

BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje je napravljena po tradicionalnom receptu i to je prirodni lek za smirenje i opuštanje koji su stari travari koristili da dovedu do psihičke i fizičke relaksacije. Ovo je narodni lek za smirenje koje deluje efektno i danas, mnogo bolje nego sintetički lekovi za nervozu i nemir.

BioRelax biljna formula za jačanje nerava i opuštanje je napravljena od sledećih lekovitih biljaka: Valerijana, Matičnjak, Bosiljak, Kantarion i Lavanda.

Stalan stres, okolnosti života i napetost na poslu i u kući dovode do posledica koje se izražavaju na psiho fizičkom nivou. Delovanje stresa i pritiska na poslu ili u životu, dovodi do trošenja živaca, nervne napetosti, mišićnih grčeva i anaksioznosti. Uzrok nemira najčešće je u našoj percepciji okolnosti, neostvarenim željama i medjuljudskim odnosima. Usled tenzije izmedju željenog i stvarnog stvara se stalna napetost, nervoza i nemir kod osobe. Dugo delovanje stresa dovodi do psihičkih i fizičkih oboljenja. Kako psiha dovodi do bolesti unutrašnjih organa ili metaboličkih bolesti je lako objasniti ali teže je lečiti. Usled napetosti dolazi do spazma – grča mišića i krvnih sudova, koji kada se jave na odredjenom mestu, tu čitavu regiju ili organ, lišavaju normalnog snabdevanja krvlju. Usled toga dolazi do pada imuniteta na tom mestu, javljaju se mikro infekcije, problemi u razmeni materija i bolest se polako razvija od manje ka većoj. Zato naša BioRelax tinktura i biljne kapi za smirenje imaju u svojoj formuli aktivne supstance koje opuštaju mišiće i krvne sudove.

Za osobe koje su izložene stresu, simptomi stresa su: nemir, nesanica, umor, razdražljivost, gnevljivost, depresija, mišićni grčevi, tikovi, bolovi stomaka, ledja, prostate, vrata, bešike, prolivi ili zatvori, drhtanje udova, aritmija i lupanje srca, visok pritisak, prejedanje i pušenje.

Narodna medicina poznaje mnoštvo biljaka i preparata koji deluju na psihu i smirenje. Najpoznatiji prirodni lekovi za smirenje su med, mleko, lekovite biljke, alkoholna pića, vegetarijanstvo, sport i vežbanje, molitva. Prirodni lekovi za smirenje se mogu podeliti po oblastima delovanja. Najbolji prirodni lek za nesanicu je umor i težak fizički rad, mada ljudi vole da koriste i lekovito bilje kao što je Odoljen (Valerijana). Za grčeve i tikove najbolji prirodni lek za smirenje je matičnjak, za lupanje srca i aritmije najbolji prirodni lek za smirenje je crveni glog. Medjutim, ne postoji samo jedna biljka ili stvar kao jedinstven prirodni lek za smirenje. Moraju se lekovite biljke za umirenje kombinovati. Tako su i nastale BioRelax biljne kapi za smirenje i opuštanje.

BioRelax kapi se koriste kod sledećih stanja: antistres terapija i jačanje živaca, hronična nesanica i prekidi u spavanju, tanak san, grčenje mišića i tikovi usled stresa, kolitis usled treme i stresa, stalna nervoza i uzrujanost, lupanje srca i aritmija usled stresa, glavobolje i migrene usled nerviranja.

Klasična medicina prepisuje za smirenje jake lekove koji znaju da imaju ozbiljne posledice, znajuda stvore zavisnost i dovedu do drugih problema ako se dugo koriste. Najčešće terapija za smirenje uključuje sedative i lekove za opuštanje mišične muskulature, uz odlazak na psihoterapiju. Narodna i tradicionalna terapija za smirenje je vekovima unazad bila bazirana na postu i molitvi, uz po koji čaj od lekovitog bilja za smirenje. U tom smislu, terapija bazirana na lekovitom bilju uključivala je upotrebu biljaka koje umiruju: Odoljen, Matičnjak, Kamilica, Majoran, Lipa, Glog, Zova, zavisno od toga šta se želi postići.

Naša tinktura za smirenje i opuštanje BioRelax je karakteristična po tome što nema izražena sedativna svojstva koja uspavljuju. U istraživanjima i radu sa ljudima shvatili smo da postoji velika potreba da se napravi preparat i prirodni lek za smirenje koji neće uspavljivati i ograničavati radnu sposobnost kao što to radi apaurin ili neki drugi sedativ. Zato smo izabrali recept za biljne kapi za smirenje koje nisu uspavljujuće, nisu biljni sedativ, iako pomažu da se brzo prirodno reguliše san kod osoba koje pate od nesanice. Ne moramo da napominjemo koliko je bitno da je ovo lek za smirenje na biljnoj osnovi, pa nema nus pojava koje veštački lekovi ostavljaju na nervni sistem, psihu i unutrašnje organe.

Sposobnosti koje imaju BioRelax biljne kapi i tinktura za smirenje pokazuju se kroz dužu upotrebu, jer lekovite biljke iz preparata deluju polako ali pouzdano, uspostavljajući balans u telu i duhu. Izbor lekovitih biljaka je napravljen tako da biljne kapi opuštaju mišićnu napetost, smiruju živce, smanjuju nervnu napetost, opuštaju mišiće i uklanjaju grčeve, leče hroničnu glavobolju i smanjuju migrenu. BioRelax biljne kapi za smirenje dužom upotrebom i uz dodatne terapije masažom i vežbanjem pomažu da se hronična migrena umanji i izleči, jer dovodi do opuštanja mišića i krvnih sudova koji su u spazmu.

BioRelax kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, sedativi, antipsihotici, lekovi za opuštanje mišića, lekovi za nesanicu, lekovi protiv grčeva) jer nemaju kontraindikacija sa njima mada mogu dovesti do veće pospanosti ali će vremenom dovesti do smanjivanja upotrebe lekova i njihovih nus pojava.

Preporučena upotreba proizvoda: Rastvoriti 30 kapi (oko 1,6 ml) u 200 ml vode i popiti. Dnevno uzimati najviše 90 kapi (4,8 ml), podeljeno u 3 doze, uvek pre obroka.

Kod nesanice i isprekidanog sna, prvu dozu (30 kapi) popiti u kasnim popodnevnim časovima, a dvostruku dozu (60 kapi) popiti neposredno pred spavanje.

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina, uz prethodno savetovanje sa lekarom. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Zbog mogućih interakcija sa drugim lekovima, osobe koje primaju bilo kakvu terapiju treba da se, pre početka primene proizvoda BioRelax, o tome posavetuju sa svojim lekarom. Primena kod trudnica i dojilja se ne preporučuje.

Primena proizvoda može da dovede do pospanosti, pa u to vreme treba izbegavati upravljanje motornim vozilima ili radnim mašinama. Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “BioRelax kapi za smirenje i protiv nesanice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pd06
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu