BioGast kapi za gastritis i gorušicu, helikobakter i višak želudačne kiseline

1.250,00 din sa PDV-om

Kapi za gastritis, helikobakter i višak želudačne kiseline

Fantastične i nebrojeno puta dokazane biljne kapi koje smanjuju gorušicu i želudačnu kiselinu, uklanjaju helikobakter, štite i regenerišu oštećenu sluznicu želudca kod gastritisa, smanjuju nadimanje, štucanje, bol i pečenje želudca kod GERB-a, regenerišu propustljiva creva (leaking gut) kod sindroma nervoznih creva.

Na lageru

Opis

BioGast je biljna tinktura za gastritis i gorušicu, prirodni preparat za jaku želudačnu kiselinu. Biljne kapi za gastritis smiruju lučenje želudačne kiseline

Gastritis je zapaljenje želuca i može biti prouzrokovano hranom, stresom, alkoholnim pićima i otrovima. Mnogokrvnost sluznice s manjim i većim erozijama glavna je promena u akutnom gastritisu. Stoga smo stvorili prirodni preparat BioGast kapi (raniji naziv je bio BioGastritis), tinkturu za gastritis koje podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i normalizaciju rada stomaka. Naše kapi za gorušicu su nastale na temelju narodnog iskustva travara i dokazanog delovanja lekovitog bilja, uz savremena saznanja koja su otkrivena u farmaciji istraživanjem i studijama. Probajte biljne kapi za germ – čest inostrani naziv za gastritis.

BioGast čini fantastična i dokazana formula lekovitog bilja za višak želudačne kiseline i regeneraciju sluzokože želudca: kičica, bokvica, slatki koren, kanatrion i anis


Koje vrste gastritisa postoje

Antrumski gastritis koji zahvata antrum želuca; g. atrophica je hronični gastritis sa atrofijom sluznice želudca; g. catarrhalis je zapaljenje sluznice želuca s hipertrofijom sluznice i lučenjem povećane količine sluzi i obično hipoaciditetom; g. chronica je hronično zapaljenje sluznice želuca koja ide u dva oblika s hipertrofijom i atrofijom. U slučajevima hipertrofičnog hroničnog gastritisa javlja se zadebljanje sluznice i podsluznice želuca. Površina je grubo naborana, epitel hiperplastičan, a u podsluznici postoji umnožavanje veziva i prisustvo ćelija zapaljenja.

U slučajevima hroničnog atrofičkog gastritisa postoji izražena zaravnjenost površine, istanjenost sluznice, ali i povećani broj limfocita i leukocita. U dubljim slojevima sluznice mogu se pojaviti sitne ciste. Vezivo izmedju žlezda i mišićnog lista sluznice je zadebljano.

U većini slučajeva kod gastritisa sluznice želudca su oštećene i pate od erozije i perforacije, pa usled dejstva želudačne kiseline na nazaštićeni deo želuca, ponekad dodje i do krvarenja. Na tim mestima gde je sluznica oštećena razvija se helikobakter, koji dodatno komplikuje lečenje gastritisa. Najčešći uzroci gastritisa su alkohol, lekovi, otrovi, stres i način ishrane. Osobe koje pate od stresa su sklonije gastritisu, zatim uzrok gastritisu mogu biti operacije, opekotine, traume i drugi ozbiljni zdravstveni problemi koji povećavaju šanse za razvoj gastritisa. Prirodne biljne kapi za gastritis i gorušicu deluju umirujuće na želudačnu kiselinu ali i na sluznicu organa za varenje, pa u tom smislu imaju širi spektar delovanja od klasičnih lekova za smanjenje želudačne kiseline.

BioGast deluje na gastritis, smanjivanje želudačne kiseline, smanjenje gorušice, GERB, helikobakter, čir na želudcu, regeneraciju sluznice želudca, upalu želuca, tradicionalno sredstvo za stomak, bol u želudcu. Smanjuje nadimanje i sa uspehom se koriste kod propustljivih creva (leaking gut) i nervoznih creva kao pomoćno lekovito sredstvo.

Gastritis izaziva često anemiju a praćen je i razvojem helikobaktera u želudcu na mestu gde je sluznica oštećena, zbog čega se može razviti čir. Kapi za gastritis deluju protektivno na razvoj helikobaktera.

Kao disfunkcija organa za varenje gastritis je u većini slučajeva bezbolan, a česti simptomi su: gubitak apetita, povraćanje, mučnina, nadutost, probavne smetnje i, neki ljudi mogu osjetiti bol u trbuhu kad jedu.

Naše biljne kapi za gastritis deluju tako da umanjuju delovanje želudačne kiseline i ubrzavaju regeneraciju sluznice želudca. Koriste se uz lekove koje prepiše lekar kao pomoćna terapija. Potrebno je korigovati ishranu kod gastritisa i pridržavati se preporuka koju hranu ne konzumirati dok se ne reše problemi. Lekovite biljke koje stavljamo u kapi za gastritis deluju blagotvorno i na pluća i bronhije, izazivajući posle nekog vremena pojačano lučenje sluzi i čišćenje pluća, kao i što deluju na ostavljanje pušenja – jako su dobre za dugotrajne pušače,

BioGast kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (Kontrolok, nesteroidni antiimflamatorni lekovi, beta agonisti, kalcijumski antagonisti, nitrati, Antacidi, Blokatori izlučivanja kiseline, Blokatori protonske pumpe) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Preporučena upotreba proizvoda: Rastvoriti 60 kapi (približno 3 ml) u 2-3 dl vode, tri puta dnevno, najbolje pre obroka. Kapi se mogu piti i nakon jela ili po potrebi, kada se oseti gorušica. Preporučuje se korišćenje mineralne vode više pH-vrednosti.

Praksa korišćenja i iskustvo korisnika je pokazalo da se može uzimati i manje kapi, po 30 kapi u 200 ml vode, tri puta dnevno, uvek 15 do 20 minuta pre jela (3 x 30 kapi dnevno).

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Apiaceae (kim, peršun, morač i slično), kao ni osobe sa aktivnim peptičkim ulkusom. Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom, a posebno ako primate kardiotonične heterozide, tiazidne diuretike i antikoagulanse, ili biljne lekove i dijetetske proizvode koji sadrže antrahinone (list sene, kora krušine i slično). Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “BioGast kapi za gastritis i gorušicu, helikobakter i višak želudačne kiseline”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: pd04
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu