Baby Rapid HCG test traka

328,50 din sa PDV-om

Test je namenjen kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno, posle nekoliko minuta, dajuči pozitivan ili negativan test na trudnoću.

Na lageru

Šifra proizvoda: 8606004135469 Kategorije: , , , , Oznake: ,

Opis

Test je namenjen kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno, posle nekoliko minuta, dajuči pozitivan ili negativan test na trudnoću.
Nije za unutrašnju upotrebu.
Sadržaj testa dovoljan je za jednu upotrebu.

BABY RAPID hCG Test traka može otkriti trudnoću već oko 10 dana posle eventualnog začeća, jer se koncentracija hormona trudnoće (hCG-a) povećava nedelju dana posle oplođenja i dostiže nivo od 100 mlU/mL, u vreme izostale menstruacije.
Uzorak urina mora da bude u čistoj i suvoj posudi. Poželjo je koristiti uzorak prve jutarnje mokraće, budući da on obično sadrći najveću koncentraciju hCG-a.
BABY RAPID hCG Test traku za rano otkrivanje trudnoće koristiti prema priloženom uputstvu.

Rezultati testa mogu biti: Pozitivan test – na traci su vidljive dve udaljene crveno obojene linije (T-test i C-kontrolna). Trudnoća postoji.
Negativan test – Na traci je vidljiva samo jedna crveno obojena linija ( C-kontrolna). Trudnoće nema.
Nevažeći rezultat – Ne pojavljuje se kontrolna linija. To znači da je nedovoljna količina uzorka ili nepravilna procedura. Ponoviti test sa novom trakom i pogledati proceduru.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Baby Rapid HCG test traka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 8606004135469
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu